ALB |   ENG

Raporto per ngjarje ne numrin e telefonit dhe ose/adresen me poshte:

Adresa: Rruga Princ Vidi, Tirane, PoBox 74

E-mail: info@okiia.gov.al

Emri:
Tel:
E-mail:
Subjekti:
Përshkrimi i ngjarjes:

Shënim: të dhënat tuaja do të trajtohen me përgjegjësi dhe në përputhje me ligjin mbi të dhënat personale.

Të gjitha të drejtat të rezervuara © 2018